ZESTAW 1 – 75 zł/os.
- Starter
Prosecco 100 ml - Przystawka
Babeczka nadziewana porem z kozim serem - Zupa
Aromatyczny krem z pomidorów
(podany z pesto i czosnkowo-ziołowymi grzankami) - Danie główne
Bakłażan faszerowany warzywami pod parmezanem
(podany z puree z zielonego groszku i crunchy z oliwą)
Chardonnay 150 ml bądź Cabernet sauvignon 150 ml - Deser
Panna Cotta podana z kawą do wyboru oraz Frizzin 150 ml
ZESTAW 2 – 85 zł/os.
- Starter
Prosecco 100 ml - Przystawka
Babeczka nadziewana porem z kozim serem - Zupa
Aromatyczny krem z pomidorów
(podany z pesto i czosnkowo-ziołowymi grzankami) - Danie główne
Pstrąg smażony na klarowanym maśle
(podany z sałatą z cebulką, pomidorami, winegret, prażonym ziarnem słonecznika)
Chardonnay 150 ml bądź Cabernet sauvignon 150 ml - Deser
Panna Cotta podana z kawą do wyboru oraz Frizzin 150 ml
ZESTAW 3 – 95 zł/os.
- Starter
Prosecco 100 ml - Przystawka
Babeczka nadziewana porem z kozim serem - Zupa
Aromatyczny krem z pomidorów
(podany z pesto i czosnkowo-ziołowymi grzankami) - Danie główne
Pół kaczki pieczonej
(podanej z kluskami śląskimi z sosem i zasmażanymi buraczkami)
Chardonnay 150 ml bądź Cabernet sauvignon 150 ml - Deser
Panna Cotta podana z kawą do wyboru oraz Frizzin 150 ml